Иван Петрушевски

Уште една (+1) галерија, која е нешто повеќе за вашите две (2) очи, во овој рамнодушен (0) објектно-ориентиран свет.

 
заштита се тркала... кожурец афекс љубов насекаде
летај мало синиот коњ fastBreakfast ОЈНФ единство
без наслов не баш оптимист the melting trax после фајронт посегни по сонцето
С.О.С. пролетни игри кон градот девојка од ’60-те раѓањето на венера
туш little girl blue прегратка S девојката Фланк
+21 внимание: магента! шеќерен дожд yorange peel фабрика за вектори
кисело