Митко Доновски

Некогаш се чувствувам ниско...

Некогаш се тресам од страв... Некогаш ме газат... Некогаш ме заобиколуваат... Некогаш ме нема...

...и тогаш се смеам.

 
осветли тигар сезона за парење нешто околу нејзиниот ... грмотевица
урбано бегство прозорец добро утро летач бранови
курва маша рамка во рамка орел мислејќи за животот
поглед ... погледни навака бунтовникот маја 2 кристална вишна
посегнувајќи кон небото џиновската скала х жена духовите на нашето... разгледница од рајот