Јасна Димитровска

Браун метал и Били Холидеј... Мостот од тежок челик треба да се собере со мрежа за пеперутки. Вирџинија Вулф и Вуди Ален... Kога ќе пораснам ќе носам со себе еден бележник - дебела тетратка со многу страни и алфабетар. Под С ќе запишам „Помпезен албино гавран“ а тоа ќе го искористам, на пример, во моментот кога ќе бидам воодушевена од зајдисонцето.

 
џез небесен пејзаж мисла убиец ...љубов убавината е во...
сеќавања и сувенири

ре- продукција

ѕидови 1 ѕидови 2 ѕидови 3
зимски карневал зраци the fallacy of the phallacy made in china касапскиот нож, лолита
жена, бисер, мува моќта на штиклата талибана време за вечера академијата
девојката со иднина